Over ons

Dit is Visual Art & Design

Zeg je Visual Art & Design, dan zeg je aandacht. Wij zorgen er sinds 2001 namelijk voor dat u de aandacht krijgt waar u naar op zoek bent. We create the attention: overal, zoals u wilt en wanneer u het wilt.

Visual Art & Design is gevestigd in Nijkerk. Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren met ons enthousiaste team alles op het gebied van visuele communicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat betekent niet dat we achterover leunen. We blijven onszelf nog elke dag vernieuwen, op zoek naar nieuwe producten en materialen.

Wij willen u graag op ons vakgebied ontzorgen en gaan daarbij uitdagingen niet uit de weg. We beschikken over een eigen ontwerpstudio en de benodigde machines, terwijl we nauw samenwerken met vertrouwde leveranciers. Dat maakt Visual Art & Design flexibel en betrouwbaar op momenten die vragen om creativiteit en daadkracht. Bent u benieuwd naar onze grenzeloze creativiteit? Daag ons dan uit!

Dit is ons team

Wilbert van den Burg

Directeur/Eigenaar

Ik geniet elke dag weer van mijn werk. Waarom? Omdat ik van onze klanten de vrijheid krijg om met ze mee te denken en ze dankzij onze creativiteit ook vooruit kan helpen. Datzelfde geldt voor Visual Art & Design: we blijven altijd zoeken naar manieren om onszelf te vernieuwen. 

  Inez Schreurs

  Administratie & boekhouding

  Bij Visual Art & Design ben ik zoals men zegt “het gezicht” van de administratie en boekhouding. Naast het plannen, contact met klanten en leveranciers ligt er voor mij de uitdaging om de papierwinkel dagelijks op orde te hebben. Dit doe ik al sinds 2001 met veel plezier en ik leer nog elke dag bij.

   Anneke ten Kate

   Grafische Vormgeving & DTP

   Ik kan bij Visual Art & Design mijn creativiteit alle ruimte geven. Ik ben continu bezig met het creëren van nieuwe dingen, het vormgeven van ideeën, het opmaken van tekst en beeld én de uiteindelijke productie. Dat maakt mijn werk ontzettend leuk en afwisselend.

    Daniël van Someren

    Productie & Montage

    Ik houd me bij Visual Art & Design met van alles bezig: van het bestickeren van een auto tot het aanbrengen gevelreclame. Het mooie aan mijn vak is dat ik elke dag mensen blij kan maken met onze producten. Daarnaast ben ik overal bij betrokken en vind ik het gaaf hoe onze ideeën uiteindelijk een mooi eindresultaat opleveren.

     Bert van den Burg

     Montage & Logistiek

      Vertrouwde ZZP'ers

      Montage

      Naast ons vaste team maken wij voor vakkundige montage ook met regelmaat gebruik van voor ons vertrouwde ZZP’ers